Jeseníky Pass oceněn Velkou cenou cestovního ruchu!

18.01.2016

Jeseníky Pass slaví! 14. ledna 2016 byl totiž na veletrhu Regiontour oceněn jako 2. nejlepší turistický produkt 2015/2016 v soutěži Velká cena cestovního ruchu. V devátém ročníku prestižní ankety hodnotila odborná porota projekty přihlášené do kategorií Nejlepší jednotná kampaň, Nejlepší turistický produkt, Nejlepší elektronická komunikace a Nejlepší lázeňský a wellness balíček. Široká veřejnost pak rozhodla o vítězích v kategorii Nejlepší cestovní kancelář.

logo VCCR

Smyslem soutěže Velká cena cestovního ruchu je každoročně upozornit na výjimečné projekty z různých segmentů turismu a poukázat na atraktivní novinky z oboru.

V kategorii Nejlepší turistický produkt se v aktuálním ročníku soutěže sešlo 25 vysoce kvalitních projektů. Jeseníky Pass přihlásilo Jeseníky - Sdružení cestovního ruchu a cenu za organizaci převzala ředitelka Andrea Závěšická spolu s Radkem Stojanem, vedoucím oddělení cestovního ruchu a vnějších vztahů Olomouckého kraje.

VCCR

Velké poděkování patří Vítku Pechancovi (World Media Partners, s.r.o.) za komplexní technické řešení projektu a partnerům Jeseníky Pass, kteří do rozjezdu projektu šli a věřili mu. Pro jeho další rozvoj je ocenění velkou výzvou produkt pro turisty neustále zkvalitňovat.

Naši partneři

• Olomoucký kraj